Inför helgen..

Varför skapades sjukdomar!?!? Helmer har nu varit sjuk hela veckan och det ser väl ut osm att han kommer att vara sjuk i helgen också. Det är så synd för Helmer älskar att vara ute och leka, hänga med och besöka folk etc. Hoppas han blir bättre snart. Det är inte så lätt att råda Helmer att hålla sej på lite avstånd från August så att han iaf slipper bli sjuk. Skulle man säga det minsta om något sånt så händer detta:Tvärtom alltså!

Nu har Helmer och Augusts farfar och faster rest hem. Väldigt tråkigt att dom var tvugna att åka men också väldigt kul att dom varit här. Ta avsked är något av det tråkigaste jag vet och det är verkligen något som smittat av sej till Helmer. Han började störtgrina när dom sa hej då och blev tvärförbannad när dom klev utanför dörren. Jaja vi lär väl träffas snart igen. Som sagt, en trevlig överaskning var det iaf.

August ligger nu och sover i en häng-gunga som vi lånat av Kicki. Väldigt bra sak, när han väl lärt sej tycka om den. Detta är första gången som han somnat i den. Kanon!Ojfan, jag skulle inte ropat hej.. Han vaknade precis... Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: SysterAnna

Ser att August blivit sådär bebisrund o dunderhärligt klämvänlig. ;)

2010-03-05 @ 20:35:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0